.

Berest, Belevad & Äckligt ung
-
Hassanisten

söndag 25 april 2010

Ny söndag, nytt inlägg !

Hassanisten lever, med typ världens minsta marginal.

Börjar med huvudstaden, eftersom de är typ de ända som har hänt sen sist.
Torsdag, käk o guidad tur på Grand hotel, nicenice. Fredag, gastro nord, riktigt jävla nice. Kvällar, öl ! Jävligt nice.
Så sammanfattar de hela så här.
Marcus - Cp/invalid/sinnessjuk/idiot/SKÖN :)
Johanna - Bitter ?
Frida - kåtast i världen.
Niklas - retard.
Sara - Haschpundarn / skeden.
Hanna - Milfen.
Hassan - Mr Cool.

Haha, !

Sliten som fan på lördagen, slaggar några timmar när jag kommer hem sen iväg o jobbar. Galet mkt folk.
Fick iaf sova ut ett tag idag, vaknade typ 13.30. Chillade ett tag, åkte ut till Ransta på kvällen o grillade/chillade , skönt !

Intelligens är att finna i kaos.

Så, sa vi söndagsskola eller ?
Har lite halvdåligt med material den här veckan, för mycket av min inspiration får jag som jag sa förra veckan på jobbet och av alla kloka människor där . Och nu är de ju så att jag bara jobbat en dag och dom 2 största lärarna va lediga . =) Men försöker samla ihop nånting .

Blir en liten mer avslappnad skola idag,

Söndagsskola med Hassan :
* Människor ska alltid vara sig själva o få tycka vad dom vill men fuck, vissa människor är så jävla korkade så vi säger så här - "Det är bättre att vara tyst och tas som en idiot än att öppna munnen och undanröja alla tvivel"
* Spelar du inte poker ? Börja med de . Chansen finns ju alltid att du blir rik, om inte så gör du iallafall nån annan det .
* Dricker du inte öl ? Börja med de . Det är alldeles för gott för att låta nån människa gå miste om de . Dessutom blir livet mycket roligare .
* Glöm magrutor och gyllenbrun hud i sommar, det är likbleka ölkaggar som gäller. -* Flashback - pondus & cashflow . Det är inget som kan matcha de . Lägg på lite charm också och du ligger med Jessica Alba på första dejten .


Peace out !

Hassanisten - Berest, Belevad & Äckligt ung !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar